The World’s Edge, Á Beira do Mundo, Remembering Magellan - The Atlantic Ocean, Five Capes, Portugal : Cabo da Roca - The westernmost point of Continental Europe [6 am] (Part 1-8), Thomas Joshua Cooper
Thomas Joshua Cooper
Dieses Werk besteht aus mehreren Teilen

Thomas Joshua Cooper

The World’s Edge, Á Beira do Mundo, Remembering Magellan - The Atlantic Ocean, Five Capes, Portugal : Cabo da Roca - The westernmost point of Continental Europe [6 am] (Part 1-8), 1994

Einzelteil
Silbergelatine-Abzug, Barytpapier
DZF 132-139
DZ BANK Kunstsammlung im Städel Museum
Nicht ausgestellt

The World’s Edge, Á Beira do Mundo, Remembering Magellan - The Atlantic Ocean, Five Capes, Portugal : Cabo da Roca - The westernmost point of Continental Europe [6 am] (Part 1-8) (Originaltitel)
Fotograf
Teil
The World’s Edge, Á Beira do Mundo, Remembering Magellan - The Atlantic Ocean, Five Capes, Portugal : Cabo da Roca - The westernmost point of Continental Europe [6 am] (Part 1)
The World’s Edge, Á Beira do Mundo, Remembering Magellan - The Atlantic Ocean, Five Capes, Portugal : Cabo Carvoeiro (Part 2)
The World’s Edge, Á Beira do Mundo, Remembering Magellan - The Atlantic Ocean, Five Capes, Portugal : Cabo Espichel (#1) (Part 3)
The World’s Edge, Á Beira do Mundo, Remembering Magellan - The Atlantic Ocean, Five Capes, Portugal : Cabo Espichel (#2) (Part 4)
The World’s Edge, Á Beira do Mundo, Remembering Magellan - The Atlantic Ocean, Five Capes, Portugal : Punta da Sagres (Part 5)
The World’s Edge, Á Beira do Mundo, Remembering Magellan - The Atlantic Ocean, Five Capes, Portugal : Cabo São Vincente - The North Atlantic Ocean - The southwesternmost point of Continental Europe. (#1) [6am] (Part 6)
The World’s Edge, Á Beira do Mundo, Remembering Magellan - The Atlantic Ocean, Five Capes, Portugal : Cabo São Vincente - The North Atlantic Ocean - The southwesternmost point of Continental Europe. (#2) [midnight] (Part 7)
The World’s Edge, Á Beira do Mundo, Remembering Magellan - The Atlantic Ocean, Five Capes, Portugal : Cabo São Vincente - The North Atlantic Ocean - The southwesternmost point of Continental Europe. (#3) [6am the next day] (Part 8)
Silbergelatine-Abzug, Barytpapier

DZ BANK Kunstsammlung im Städel Museum, Städel Museum, Frankfurt am Main